Kinek mekkora a feje, és a bukósisak méret

Éppen bulizni voltunk a csajokkal, amolyan csak csajok buli, amikor a szomszéd asztalnál egy fiú csapat jelent meg…

Csajos összejövetelek

Nem túl sűrűn van lehetőségünk arra, hogy csak csajok összejöjjünk, és kirúgjunk a hámból. Az utóbbi ilyen az pár héttel ezelőtt volt. Azt hiszem igazán jól sikerült buli volt.

A főiskola óta vagyunk barátok. Hárman ugyan abból a városból jöttünk ketten másikból. Így amikor a többiek el tudnak szabadulni, akkor itt alszanak valamelyikünknél, és kirúgunk a hámból. Most annyira nehéz volt összehozni, hiszen öt embernek kell megfelelnie az időpontnak.

Valamelyikünknél szoktunk találkozni, ott megiszunk kezdésnek egy üveg bort. nem kell azt gondolni, hogy nagy piások vagyunk, és buta kis…hiszen egy üveg bor 5 embernek nem sok.

Annyi a mesélni való mindig, hogy azt sem tudjuk, hogy ki kezdje, és éppen mit meséljen. Sokszor egy hónap leforgását kell bepótolni, és ennyi idő alatt azért igen csak sok minden történhet. Szakítások, újabb kapcsolatok, költözés…

Az aktuális állás

Az aktuális helyzet alapján 5 lányból hárman szinglik vagyunk. A többieknek tarts kapcsolata van, és igazán jó fejek a fiúk, hogy nem tesznek keresztbe a csaj bulinknak. Persze megbízhatóak vagyunk,pub-815678_640 már nem a futó kalandokat keressük, így miért is aggódnának. Az hogy jól érezzük magunkat, nem azt jelenti, hogy bepasizunk mindannyian.

Az üveg bor után, már kellően kipletykálva magunkat indulunk neki az estének. Vannak megszokott helyeink, ahová mindig be szoktunk menni, ha csak egy italra is. Tíz óra magasságában már igen csak beindult az élet, és nagy volt a nyüzsgés. Úgy döntöttünk, gyorsan a kedvenc helyünk felé vesszük az útirányt, hogy minél hamarabb táncolhassunk. Mindannyian szeretünk táncolni, és énekelni.

Most sem volt ez másképpen. Leültünk a nagy fa berakásos asztalhoz, és nézelődtünk, és csevegtünk. Szép számmal gyülekezett a népség, és kezdett a hangulat is jó lenni.

Tánc, buli

Néha táncoltunk, és persze ha kellő képen elfáradtunk, akkor pihentünk egyet. A szomszédos asztal a nagy forgatag ellenére is még üresen állt, hiszen egy foglalt tábla volt rajta. Gondolkodtunk is, hogy szokatlan egy szombati napon ez, de reméltem, hogy legalább jó fejek lesznek az asztal szomszédjaink.

Talán negyed óra telhetett el, amikor egy kisebb társaság jelent meg a pultnál, és felénk vették az irányt, jobban mondva az üres asztal felé. Talán 7 vagy 8 lehettek. Miután elhaladtak mellettünk, odaköszöntek illedelmesen, persze nekünk már fülig ért a szánk, és vigyorogtunk, mint a tejbe tök.

Mindenféle témáról beszéltek, persze nem hallgatóztunk, de mégis csak a szomszédban voltak…Beszéltek motorozásról, fociról, bukósisak méret volt még a téma. Unalmasnak tűntek, így inkább táncolni mentünk.

Alig pár perc múlva megjelent mellettünk az asztalnál ülők közül páran, és csatlakoztak hozzánk. Jó kis éneklős magyar számok voltak…

A buli persze hajnalig tartott. Jól éreztük magunkat. A tánc után már az asztalok összetolása következett, és közös beszélgetések. Persze a jó magyar pálinka is előkerült, és pár feles után már mindenki felszabadultan énekelte a : Szóljon hangosan az ének… című számot.

Igaz, hogy fáradtan, de pár baráttal többen értünk haza, és persze egy ígéretes telefonszámmal is gazdagabb lettem, ami nem mellesleg Gáboré volt, aki igen csak helyesnek bizonyult, és a vonzalom pedig kölcsönösnek…