Hétvégi halloween buli és fog implantátum árak

Ezen a hétvégén egy halloween buliban jártam, amit az egyik kolléganőm rendezett. Alapvetően eleinte úgy terveztem, hogy nem fogok elmenni, de aztán a kolléganőm meggyőzött róla, hogy jól fogom érezni ott magam és semmiképpen se hagyjam ki. Így aztán beadtam a derekamat és elmentem. Sőt, hogy ne rontsam el a többiek hangulatát, még be is öltöztem jelmezbe, ahogy az a meghívóm állt.

Nem vagyok az ilyen beöltözések híve, így aztán a jelmezemet sem vittem túlzásba. Fekete macskának öltöztem, amit szimplán fekete ruhákkal és egy hajpántra szerelt cica füllel oldottam meg. Kompenzációképpen pedig a szememet is cicásra festettem ki, meg az arcomra fekete szemceruzával húztam néhány vonalat, mintha az lenne a bajszom. Amikor beszálltam a taxiba, akkor jöttem rá csak igazán, hogy a külvilág mit gondolhat a jelenlegi külsőmről, de aztán rájöttem, hogy itthon is egyre divatosabb jelmezes halloween bulikra járni, szóval valószínűleg senki sem fog megrökönyödni az utcán a kinézetemen.

Amikor odaértem, szinte már mindenki ott volt. Az asztalokon „ijesztő” életek és italok sorakoztak, amik kicsit bizarr módon néztek ki, de végül mindegyikről kiderült, hogy finom. Ha gonosz akarnék lenni mondhatnám, hogy mindegyik olyan volt, amit csukott szemmel érdemes fogyasztani, bár ez talán kicsit túlzás lenne.

Nem csak a kollégák voltak ott a cégtől, hanem jó néhány olyan ember is, akikkel korábban sosem találkoztam. Kicsit zavarban éreztem magam az elején, de aztán szerencsémre egy kedves, Ildi nevű nő beszélgetést kezdeményezett velem, miközben az ételes asztal mellett azon morfondíroztam, hogy mit kóstoljak meg. Ildi ajánlotta, hogy mindent próbáljak ki könnyű szívvel, mert ő már előzetesen letesztelte őket. Emiatt főként az életekről beszélgettünk, de aztán átterelődött a téma a fogakra is, amik valljuk be elég erősen hozzákapcsolódnak a táplálkozáshoz.

Ildi nálam vagy tíz évvel öregebb, de nagyon jól tartja magát, a fogsora is kifejezetten szép. Szabályos, fehér és hiánytalan. Amikor ezt meg is jegyeztem neki, akkor elnevette magát és elmondta nekem, hogy mindezt a fogorvosának köszönheti, aki jó munkát végzett a fogfehérítés és két implantátum behelyezésénél egyaránt. Mivel érdekelt ez a téma, bővebben is kifaggattam róla. Egyrészt azért, mert egy ideje már kacérkodom a fogfehérítés gondolatával, másrészt pedig érdekelt, hogy a fog implantátum árak milyen skálán mozognak.

Világ életemben rettegtem a fogorvosoktól, de azok alapján amiket Ildi mesélt, azt szűrtem le, hogy akihez ő jár, tőle nem kell félni. El is kértem az orvos elérhetőségét, biztos ami biztos alapon, hogy ha a jövőben szükségem lenne valamilyen ellátásra, akkor hozzá menjek majd. Szerencsére egyelőre még csak a fogfehérítés esne szóba, mivel még minden fogam megvan, de ki tudja, ha a jövőben elvesztem valamelyik fogamat és azt implantátummal pótoltatnám, akkor erre a szakemberre szívesen bíznám magam, hiszen Ildin is remek munkát végzett.

Igaza volt a kolléganőmnek, tényleg érdemes volt eljönnöm a bulijára, mert jól éreztem magam. A vendégek nagyon kedvesek és barátságosak voltak, nem csak Ildi, hanem a többiek is, az ételek és italok finomak voltak és még a zenék is tetszettek. Táncolni azért nem táncoltam, mert az nem az én világom, de a kanapén ülve kellemes volt hallgatni a felcsendülő dallamokat.

Ez volt az első halloween buli amin életem során részt vettem, de a jó tapasztalataimnak köszönhetően remélem, hogy a jövőben többször is részem lehet majd ilyesmiben.