Hangosításhoz elengedhetetlen

Találkoztatok már azzal a problémával, hogy egy-egy hangosításhoz szükséges összes kelléknek, mikrofonoknak, kábeleknek, stb, sosincs elég hely? Én rendszeresen belefutok ebbe a problémába, hogy akárhogy próbálok pakolni, mindig kimarad valami, vagy elkallódik, vagy csak rengeteg cuccom lesz a végén.

Ezért arra gondoltam, hogy veszek egy oldaltáskát, amibe kényelmesen el tudom pakolni a cuccaimat. Egy bőr oldaltáska mellett döntöttem, ami nem csak hordozásra tökéletes, hanem még divatos is.

Sportos kinézete van, pont amilyet szeretek, és koptatott marhabőrből készült. A minősége kiváló, és Pécsett gyártották. Ennek külön örültem, hogy támogathatom a hazai piacot. A bőr oldala vágott, csiszolt és festett.

Egy nagy belső zsebe van, kisebb cipzáras zseb és mobiltartó kialakítással. Így minden belefér amit magammal szeretnék vinni. Nagyon praktikus és hasznos kis darab! Nagyban megkönnyítette az életem ez a bőr oldaltáska. Örültem hogy végül e mellett a darab mellett döntöttem.

A legjobb, hogy nem kellett külön fizetni a szállításért, mert 10 ezer forint felett ingyenes kiszállítást biztosítanak. Egy megbízható futárcég hozta a csomagot, így nem kellett azon aggódni, hogy esetleg elkallódik a postán vagy valami baja lesz.

Van az oldalon, ahonnan rendeletem még egy jó lehetőség, ez pedig az, hogy ha végül nem tetszik a megrendelt termék, esetleg nem jó a méret, még a visszapostázással sem kell bajlódni, mert a cég átvállalja az egészet! Futárt küldenek aki visszaviszi a csomagot, ráadásul 30 ezer felett ez is teljesen ingyenes! És ha ez után másik terméket választunk, aminek esetleg eltér az ára, a különbözetet visszafizetik.

Mondom sem kell, ez nagy segítség, mert megkímél minket az internetes vásárlás veszélyeitől, például ha mégsem a megfelelő táskát választjuk, nem kell aggódnunk egy percig sem.

Nem bántam meg hogy végül ezt a bőr oldaltáskát választottam. Ajánlom mindenkinek, aki hasonló problémával küzd mint én. Most már egyszerűen és könnyen tudom vinni a mikrofonjaimat és az egyén kihangosításhoz szükséges dolgot.